Skip to content

Paarden bij Lizz Kok 

Hier staat alle informatie over de wedstrijdpaarden en wat er momenteel te koop staat bij Lizz Kok Dressage. 

Paarden op stal

Nougat

Als je de stal van Nougat voorbij loopt draai je nog wel een keer om. Wat een aparte verschijning met zijn hele witte kop en de aparte aftekeningen op zijn benen. De X factor heeft hij wel. Ook hij is inmiddels zadelmak en heeft een super fijne instelling onder het zadel.

Glock’s Total US x Valdez
3 jaar
Ruin, zadelmak

Kind of Magic

Kind of Magic heeft alles wat je zoekt. Hij laat zien dat hij veel talent heeft en vooral zijn karakter krijgt hij echt een dikke 10. Magic is echt een ontzettend lief paard, die altijd mee werkt en ook nog is echt bomproef is. Hij is nu 6 jaar en we trainen rustig naar het Z. 

Sorento x Jazz
6 jaar
Ruin, Z niveau

Narinko

Narinko is helemaal onbeleerd bij ons op stal gekomen en hebben we inmiddels heel rustig zadelmak gemaakt wat echt zo makkelijk gegaan is. Met zijn hele knappe uitstraling, zijn talent en zijn hele lieve karakter is dit een paard waar we elke dag van genieten.

Ebony x Rousseau
3 jaar
Ruin, zadelmak

Rimbaud

Rimbaud is mijn nieuwe wedstrijdpaard. Het is echt een ontzettend lief en heel nuchter paard.  Hij heeft al Grand Prix gelopen.

Hij doet alles met veel plezier en gemak. Met Rimbaud gaan we zeker nog een hele mooie toekomst tegemoet. 

 

Let’s Dance 

Let’s Dance is echt mijn beste vriend. Hij is heel groot maar heeft een heel klein hartje. Met zijn geweldige looks en zijn super karakter is het een genot om zo een paard op stal te hebben en hij beschikt ook nog is over heel veel kwaliteit. Hij is pas 4 jaar dus krijgt nog alle tijd om uit te groeien en te leren. Ondertussen zijn we een keer L1 gestart en behaalde hij 69,33% Dat belooft wat voor de toekomst!

Rousseau x Johnson
4 jaar
Hengst, L2

Gucci

Gucci is echt een grote vriendelijke reus. Op stal is hij echt net een grote knuffelbeer. Hij heeft een heel fijn karakter, gelukkig maar met zijn 1,75 groot! Gucci is echt een heel fijn wedstrijd paard, hij is op wedstrijd niks anders dan thuis. Toen Gucci op stal kwam liep hij L2, inmiddels starten we Z2 en zijn we zeker nog niet aan de top.

Rousseau x Furst Heinrich
8 jaar
Ruin Z2

Gwensie

Gwensie is een heel makkelijk en lief paard maar wel een beetje op zichzelf. Het is een heel leuk paard om verder om te leiden. Gwensie blinkt echt uit in de wissels / series en loopt met heel veel gemak door de zijgangen. Gwensie loopt op dit moment succesvol ZZ-licht.

United x Wolkentanz 2
9 jaar
Merrie, ZZ-licht

Undercover

Undercover was echt een super lief en stoer paard. Hij is 19 jaar oud geworden en helaas plotseling overleden aan koliek. 

Undercover is voor mij heel speciaal. We hebben samen veel mee gemaakt en met hem is het allemaal begonnen. Met allebei nog weinig ervaring zijn we in het Z2 begonnen en tot de Intermediare 2 gekomen en zelfs het startbewijs voor de Grand Prix gehaald. 10 hele mooie jaren heb ik van hem mogen genieten.  Het blijft een enorm gemis op stal!

Contango x Uniform
19 jaar, ruin
Intermediare 2